Heikant 5, 3930 Hamont-Achel / België

Antwerpse Anti-parkeerpalen: Stijlvol Straatmeubilair

Antwerpen heeft een specifieke eigen collectie straatmeubilair. Voor deze collectie maakt, levert en plaatst Belurba alle anti-parkeerpalen.

Voor de stad Antwerpen zijn wij verantwoordelijk voor zijn verschillende anti-parkeerpalen. Het Antwerps gamma bestaat uit een selectie van aantal verschillende varianten. Deze zijn onder te verdelen in twee groepen. De standaard paal & de gietijzeren paal. Het gietijzeren model wordt geplaatst binnen de historische binnenstad, het volledige gebied binnen de Leien. Door de materiaalkeuze sluit dit type perfect aan op de beeldbepalende gebouwen en omgevingen; het oogt klassieker, zonder historiserend te zijn. Beide types bestaat in een vaste, wegneembare, breekbare en neerklapbare versie.

De vaste paal, verankerd in de bestrating is het meest voorkomend model.

Bepaalde palen zijn om allerhande redenen weg te nemen. Markten, leveringen, festiviteiten, … vragen een vaste paal die op een of andere manier wegneembaar is. Deze zal op termijn meer en meer vervangen worden door neerklapbare breekpalen.

De neerklappaal werd opgenomen in het gamma omdat de wegneembare paal te vaak voor problemen zorgt wat betreft de beheersbaarheid. Het plaatsen van de neerklappaal krijgt voorrang op plaatsing van een wegneembare paal.

Hulpdiensten en brandweer vragen een brekende paal. Voor hen telt elke seconde en de tijd om een paal weg te nemen ontbreekt dan ook. Een breekpaal breekt bij de minste aanrijding en vereist specifieke plaatsingsvoorwaarden.

Tenslotte is er de multifunctionaliteit. De mogelijkheid blijft bestaan om een afsluiting te realiseren met behulp van kettingen.

De standaard palen voor Antwerpen zijn altijd in thermisch verzinkt staal en gepoedercoat in Antwerps stadsgrijs. Zijn tussenring in RVS (inox). De paal wordt altijd voorzien worden van een tweelaagse poedercoating. De conische gietijzeren palen worden gemetalliseerd en gepoedercoat in hetzelfde stads grijs. Naast het stadsgrijs kunnen de palen ook een fel rode kop hebben. Dit is om de breekpalen te onderscheiden van de rest.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Onder de indruk van onze producten? Een knap staaltje urban furniture laat ook jou niet onberoerd? Dat begrijpen we. Vraag hieronder jouw offerte aan.

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *