Heikant 5, 3930 Hamont-Achel / België

Wij, Belurba

Al meer dan 20 jaar bedenken, ontwerpen en realiseren wij de meest uiteenlopende wensen binnen de wereld van urban furniture. Van modern stadsmeubilair en robuuste buitenelementen, tot sfeervolle omgevingscreaturen. Bij Belurba hebben we alles in huis om jouw buitenontwerp in het leven te roepen en dat mag je zeer letterlijk nemen. Onze teams zijn 100% inhouse, waardoor we het volledige proces van jouw ontwerp uit handen kunnen nemen. Van designers, eigen productieteam en monteurs. Elke stap binnen het ontwerp van jouw buitenruimte gebeurt bij Belurba intern: van idee tot afwerking.

 

Duurzaamheid

Jou thuis laten voelen in een buitenruimte is onze missie. Dit doen we liefst aan de hand van duurzame, recycleerbare materialen die in hoge mate resistent zijn tegen onder andere wind en regenslag. Veel van onze producten zijn daarbij FSC-gecertificeerd en ook het begrip cradle to cradle is ons niet onbekend. Een kleine investering voor ons, een grote impact op het milieu.

Maatwerk

Ons uitgebreide standaardassortiment voorziet jou het hele jaar door van de meest kwalitatieve materialen en buitenmeubilair. Een persoonlijk idee of heb je zelf nog geen specifieke uitwerking in gedachten? Onze interne designers denken en voelen graag met jou mee, opdoende een sterk ontwerp te kunnen creëren!