Heikant 5, 3930 Hamont-Achel / België

Belurba voor steden en gemeenten

Een bruisende stadskern, rustig gelegen park of drukke winkelstraten. Een openbare buitenruimte zonder daarop afgestemde buiteninrichting is haast ondenkbaar geworden. Buitenmeubilair heeft haar rol als nutsvoorwerp namelijk al lang geleden overstegen, waardoor ze vandaag nog meer instaat voor het creëren van beleving, vertellen van duurzame verhalen en de aankleding van het stadsbeeld.

Alles in huis

Belurba biedt een zeer ruim gamma aan urban furniture die de troeven van jouw stadscentrum nog meer aan de oppervlakte brengen. Dit doen we aan de hand van een sterk standaardassortiment of unieke stadsmeubelen die onze interne designers volledig op maat maken naargelang jouw ideeën en wensen. Bij Belurba houden we namelijk alles graag inhouse. Dit wil zeggen dat elke stap in het productieproces van jouw ontwerp, bij ons intern uitgevoerd wordt. Geen invloeden of wachttijden van externe partners, enkel de enige échte Belurba-kwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer info nodig of een offerte aanvragen voor de inrichting van een openbare buitenruimte? Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen spoedig contact met jou op!