Heikant 5, 3930 Hamont-Achel / België

Met een eigen designafdeling zijn we in de mogelijkheid om unieke producten te ontwerpen. Dit gaande van een stadslogo op een zitbank tot een volledig nieuw eindproduct. Dit maakt dat we, naast ons standaard gamma van straatmeubilair, totaalleverancier zijn in ons vakgebied.

Alle metaalwerken zoals zagen, lassen, … en de volledige afwerking d.m.v. stralen, metalliseren en poederlakken gebeuren intern.  Hierdoor zijn we in staat om een perfecte kwaliteit te garanderen.  Zelfs de plaatsing kan worden uitgevoerd door onze eigen monteurs.

Nieuwsgierig wat we zoal hebben mogen realiseren? Neem een kijkje bij onze referenties.

Ontwerp

Met onze eigen ontwerp afdeling bezitten we de mogelijkheden om jouw ontwerp of aanvraag uit te werken. Onze interne designers denken en voelen met jou mee & werken het ontwerp tot in de puntjes uit. Voorafgaand krijg je een voorvertoning van het eindresultaat en na een definitieve goedkeuring nemen we het ontwerp verder mee in onze productie.

Productie

Binnen Belurba heerst echt vakmanschap. Alle metaalwerken zoals zagen, lassen, … en gedeeltelijke houtbewerking gebeuren intern. Om vervolgens jouw ontwerp te realiseren gaat Belurba zelf aan de slag. Dit doen we met hoogwaardige & duurzame materialen die in hoge mate resistent zijn tegen onder andere wind en regenslag. Veel van onze producten zijn daarbij FSC gecertificeerd en ook het begrip cradle to cradle is ons niet onbekend. Met onze eigen metaalbewerkers & monteurs streven we altijd naar een kwalitatief eindproduct.

Afwerking

Ook de volledige afwerking d.m.v. stralen, metalliseren, poederlakken en assemblage gebeuren intern. Zo houdt Belurba volledige controle op het eindresultaat en daarmee kunnen wij een perfecte kwaliteit garanderen.

Plaatsing

Naast het ontwerpen, maken en afwerken is het ook mogelijk om de plaatsing te faciliteren door Belurba. Met onze eigen monteurs monteren we jouw realisatie op de gewenste locatie.
Met grotere projecten werken we nauw samen met andere partijen om de plaatsing zo soepel en zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Vraag nu een offerte aan!

Onder de indruk van onze producten? Een knap staaltje urban furniture laat ook jou niet onberoerd? Dat begrijpen we. Vraag hieronder jouw offerte aan.