Heikant 5, 3930 Hamont-Achel / België

Buitenmeubilair voor bedrijven

Als bedrijf wil je je werkomgeving zo aangenaam en efficiënt mogelijk maken, afgestemd op de noden van jouw medewerkers. Zie de buiteninrichting van het bedrijf daarom niet als een aparte ruimte, maar als het verlengde van de bestaande binnensfeer. Een gezellige plek voor een zonnige buitenlunch of een overkapping om de fiets veilig en wel op te borgen: Belurba is specialist in allerhande urban furniture voor bedrijven.

Buiteninrichting op maat van jouw medewerkers

Urban furniture tilt niet enkel de buitenomgeving van jouw bedrijf naar een hoger esthetisch niveau, maar verhoogt ook het gebruiksgemak en de veiligheid van exterieure activiteiten. Onze tekenafdeling zet jouw ideeën om in tastbare, degelijke ontwerpen: van robuuste picknicksets tot verfijnde boombakken, stootpalen en fietstrommels. Op elke vraag biedt Belurba een duurzaam en kwalitatief antwoord, waar je zelf misschien niet eens aan dacht!

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer info nodig of een offerte aanvragen voor de inrichting van de buitenruimte van jouw bedrijf? Vul hieronder jouw gegevens in en we nemen spoedig contact met jou op!