Heikant 5, 3930 Hamont-Achel / België

Buitenmeubilair voor scholen

In het onderwijs krijgen kinderen de ruimte om te ontdekken, leren en beleven. Een buitenruimte die hier goed op afgestemd is, kan daarbij moeilijk als overbodig gezien worden. Creëer een speelplein dat zich transformeert in een natuurlijke omgeving waarin educatie, spel en sport centraal staan. Samen bedenken en/of realiseren we een weldoordacht ontwerp dat afgestemd is op de noden en toekomstdoelen van jouw school.

Een buitenruimte op maat van school en kind

Of je nu opteert voor onze standaardproducten of gaat voor een volledig op maat gemaakt ontwerp, Belurba realiseert buitenruimtes naar ieders stijl en budget. Zitbanken, afvalbakken, ontharding, fietsenrekken, overkappingen… Al de benodigde producten en wie weet zelfs nog meer, vind je bij ons.

We denken steeds in functie van jouw traject en wensen. Neem je ons meteen mee in de nieuwbouwplannen van de school of gaat het om een latere renovatie? In beide gevallen heb je een partner aan ons en bekijken we samen hoe we jouw schoolomgeving kunnen optimaliseren of moderniseren.

Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Ook investeren in het optimaliseren van de buitenomgeving van jouw school? Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!